

ACODE 87 - Academic Integrity considerations in TEL assessment and examinations - 17-18th November 2022. University of Auckland / University of Melbourne joint hosts.

A lot has transpired since the ACODE 81 workshop (e-Assessment: practices, challenges, opportunities) and new challenges have emerged around examinations particularly as it relates to assessment security, academic integrity and eProctoring. At the same time, the risks linked to the latest generation of artificial intelligence tools are quickly becoming real threats to our well-established approaches to examinations. Come join us to discuss current practices in examinations, academic integrity as well as explore ideas to address the upheaval from new technologies.

November 17 th	Topic	Presenter/Facilitator
Time (AEST)		
10:00 am	Welcome: Karakia & Acknowledgement of	Dr. Steve Leichtweis (UoA) &
(20 min)	Countries	Patrick Stoddart (UoM)
	ACODE Presidential Welcome	Professor Michael Sankey (CDU)
10:20am	Presentation: A Tale of Two Cities: Executive	Professor Jamie Evans, PVC
(30 min)	Learning & Teaching Leadership Thoughts	Education (UoM) &
		Professor Bridget Kool, PVC Educ
		(UoA)
10:50am	Presentation: Paradoxes and Possibilities: The	Associate Professor Jason
(25 min)	Problem of Cheating and Promotion of Integrity	Stephens (UoA)
11:15am	Breakout Room – Group Discussion Activity	
(30 min)		
11:45am	Break	
(15 min)		
12:00 noon	Report back	Breakout Room moderators
(15 min)		
12:15pm	Presentation: The Robots Are Here: Implications of	Associate Professor Paul Denny
(30 min)	Large Language Models for Learning and	(UoA)
	Assessment	
12:45pm	Major Break	
(30 min)		
1:15pm	Presentation: Impossible Mission Unit?: What role	Patrick Stoddart &Dr Leah
(25 min)	should central Academic Integrity Unit's play?	Schwartz -Director of Academic
		Strategy (UoM)
1:45pm	Breakout Room – Group Discussion Activity	
(30 min)		
2:15pm	Break	
(15 min)		
2:30pm	Report back	Breakout Room moderators
(15 min)		
2:45pm	Summary of the Day	Professor Michael Sankey (CDU)
(15 min)		
	Closing Remarks	Patrick Stoddart (UoM) &
		Dr Steve Leichtweis (UoA)
3:00 pm	Finish	

Time Zones, the workshop will begin at:

7:00am for Western Australia 8:30am for Northern Territory 9:00am for Queensland 9:30am for South Australia 10:00am for ACT, NSW and Tas 12:00 midday for New Zealand

Workshop Link: 17th November

Join from PC, Mac, Linux, iOS or Android:

https://aarnet.zoom.us/j/83332044554?pwd=czJEVkJmc25rdFBxMnFQaHVsRjh5dz09

Password: 639227

AGM and Business meeting Link: 18th November

Join from PC, Mac, Linux, iOS or

Android: https://aarnet.zoom.us/j/85486906749?pwd=QU1jeEhDeXgxbnZISGcxRjZaU2haZz09

Password: 713115